Folie de protectie solara omologata R.A.R

Incepand cu anul 2010, legislatia din Romania nu mai permite aplicarea foliei pe geamurile autovehiculelor decat in cadrul unor service-uri autorizate RAR. Aceasta lege este binevenita deoarece foarte multe ateliere aplicau folie auto fara a respecta normele si certificarile existente , deasemenea folosind folie contrafacuta si de proasta calitate.

Atelierul nostru este certificat RAR cu autorizatia nr 169 pentru aplicarea foliei auto pe toate geamurile auto exclusiv parbriz. Acest lucru garanteaza faptul ca in atelierul nostru toate cele 3 branduri de folie auto comercializate sunt produse de calitate, originale si omologate RAR. Garantam aceasta calitate prin certificate de garantie si omologare emise in original (precizez acest fapt pentru ca foarte multe ateliere de pe piata fac reclama falsa si emit autorizatii false, scanate sau trase la xerox, deoarece nu sunt omologati RAR iar folia pe care o comercializeaza la preturi mici sub nume cunoscute nu este decat o folie tuceasca sau cel mult chinezeasca contrafacuta),

Foliile auto protejeaza atât pe dumneavoastra cât si autoturismul dumneavoastra de efectele solare daunatoare. Foliile omologate filtreaza efectele daunatoare ale caldurii si razelor orbitoare solare. In acelasi timp transmit lumina, oferind o priveliste mai clara si confortabila.

Respingerea razelor ultraviolete este foarte importanta.Atunci cand stai in locuinta ta sau intr-un birou esti expus mai ales razelor ultraviolete reflectate de suprafetele exterioare.Cand stai insa in masina soarele bate de obicei direct pe tine. Foliile auto de calitate contin un strat de protectie impotriva razelor ultraviolete, care blocheaza pana la 99% din energia acestora. Acest lucru este important mai ales pentru persoanele sensibile, cu tenul deschis la culoare, a caror piele are tendinta de a absorbi foarte bine radiatiile solare, expunandu-le la riscul de cancer de piele. Riscul este cu atat mai mare cu cat in ultimele decenii subtierea stratului de ozon a dus la cresterea cantitatii de raze UV care ajung la nivelul solului.

Aplicarea lor necesita multa atentie si meticulozitate iar echipa noastra de montaj este pregatita sa aplice aceste folii cu maxim de profesionalism. La centrul nostru aplicarea se face fara a se demonta nimic de pe masina.Procesul dureaza aproximativ 3 ore timp in care realizam tiparul geamurilor, decupam folia si apoi o aplicam pe fiecare geam in parte.Dupa aplicarea foliilor solare primesti un certificat de conformitate si de garantie, care in cazul unui control demonstreaza ca foliile de pe masina ta sunt legale.In experienta noastra am montat folie auto solara pe toate tipurile de autovehicule obtinand satisfactia clientului de fiecare data.

Avantajele foliilor auto de protectie solara omologate sunt:

  • 99% protectie UV
  • rezistenta durabila in timp
  • peste 50% reducerea energiei solara simtite in interiorul autovehicului
  • diferite nuante in functie de necesitatea clientului
  • rezistenta sporita antiefractie
  • intimitate 100%
  • garantie 5-7 ani impotriva decolorarii sau a exfolierii
  • 100% legala

Lista de preturi pentru aplicarea foliei 3M sau Llumar ; Pentru a vedea costurile aplicarii foliei auto pentru autoturismul dumneavoastra dati click pe una din imaginile de mai jos :

                                                                                                                                                               

 

Llumar - O  marca de renume in productia de folie auto de protectie solara este LLumar.  Foliile auto LLumar sunt produse de CPFilms, producator de top in SUA. Foliile LLumar indeplinesc toate cerintele severe adoptate de certificarea ISO 9001. Deasemenea foliile de protectie solara omologate produse de LLumar beneficiaza de o garantie de 5 ani impotriva exfolierii, decolararii si aparitiei bulelor de aer.

Foliile auto de protectie solara LLumar au o gama larga de nuante omologate RAR. Pentru alegerea foliei LLumar cea mai adecvata autoturismului dumnevoastra cel mai bine este sa ne vizitati pentru a va prezenta mostrarul si a face o alegere optima impreuna cu echipa noastra specializata.

Suntek - Toate foliile SUNTEK™ sunt fabricate exclusiv în Statele Unite,intr-o fabrica de clasa mondiala în Martinsville, Virginia. La acesta fabrica, dupa investitii majore în  de echipamente de productie si de fabricatie, inclusiv masini de inalta precizie, de laminare si de acoperire precum si o linie de de ultima ora de vopsire/colorare in profunzime a foliilor s-a realizat obtinerea unor folii de inalta performanta garantate pentru calitatea si eficienta lor dupa aplicare. Echipa  tehnica de ingineri si chimisti a dezvoltat o gama larga de tehnologii inovatoare si detin mai multe inventii si inovatii in acest domeniu, care sunt disponibile exclusiv clientilor SUNTEK™.

3M - Pe plan mondial, si putem confirma si din  experienta noastra, s-a dovedit ca un producator foarte bun compania 3M.

3M produce din gama de top Color Stable 3 nuante autorizate R.A.R in Romania : CS 5, CS 20 respectiv CS 35. Aceste folii permit patrunderea luminii din exterior catre interior dupa cum urmeaza : CS 5 5%, CS 20 20%, CS 35 35%. Va prezentam in continuare diferentele de proprietati intre cele 3 tipuri de folie solara 3M.:
 

Color-Stable

CS5

CS20

CS35

Total solar energy rejected

62%

52%

44%

Glare reduction

92%

82%

57%

Heat reduction

51%

47%

33%

UV reduction

99%

99%

99%

Shading Coefficient

0.48

0.55

0.70

Visible light transmission

8%

16%

38%

Visible light reflected

5%

5%

6%